Harig

harig

synoniemen van harig (Nederlands) op mijnwoordenboek.
Nederlands - Engels vertaling van ' harig ' Vertaling van harig. Nederlands. Engels. harig {bn.} hairy. harig, ruig, ruigharig {bn.} hairy shaggy.
synoniemen van harig (Nederlands) op mijnwoordenboek. harig

Harig - Naomi

Is dat niet wat veel geld voor zo'n bijna vanzelfsprekende behandeling? Tot aan zijn harige oksel wroette Oonk met zijn arm in de lillende geul. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. De schaarpoten zijn breed en afgeplat en de linker en de rechter schaar zijn duidelijk verschillend van grootte. Als de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo een klein, dwergachtig wezen met harige voeten en een goed hart , moet hij het opnemen tegen de oorspronkelijke eigenaars van de ring en ontstaat de strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Harige meiden, kleine tattoos — ook in de nek — donkerbruine lippen, oude Converses aan de negerin. Een hete ijssalon. Startpagina Zoeken Soort identificeren Taxonomische boom doorbladeren Quiz Over deze website Geef uw mening. In de kleurenbijlage van een van de kranten stond een Amerikaanse acteur afgebeeld met een dubbelloopsgeweer voor harig lesbiennes torso. Verwijder harige, harde stelen van harig waterkers. Walter van den Broeck .

Harig - vunzige

Ja, altijd maar achter zijn bureau zoemde ik die Van Heel in zijn harige oorschelp. Engels : hairy   en , shaggy   en. Als de Ring in handen komt van de jonge hobbit Frodo een klein, dwergachtig wezen met harige voeten en een goed hart , moet hij het opnemen tegen de oorspronkelijke eigenaars van de ring en ontstaat de strijd die gaat om het behoud of de ondergang van de wereld. Meteen trok ze haar rok omhoog en toonde hem haar naakte, harig kruis. Hij legde zijn grote harige hand op de magere borst van Brassel en verknoedelde zijn colbert. Zie de categorie Galinsoga quadriradiata van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.