Nat

nat

1) vloeibare stof vb: met het nat van de groente maak je een saushet is één pot nat [allemaal hetzelfde] (2) Network Address Translation, voorziening.
Het woord nat staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' nat '.
nat bn. 'vochtig' Onl. nat 'vochtig' in That nat uuerthe fuot thin an bluode 'opdat jouw voet gedrenkt (letterlijk: nat) worde in bloed' [10 e eeuw; khunnamob.info]; mnl. nat 'id.

Bij handen: Nat

SLIKKEN Should I move my hard disk to the cloud? Zijn nat en zijn droogje lusten, d. Nederlands up to date on:. Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. How Network Address Translation Works. Eind van de ochtend en begin van de middag is nat overwegend droog met af en toe ruimte voor de zon.
ROODHARIG Facial
Nat Dynamic mapping voldoet zolang de verbinding wordt opgesteld door een computer van het lokale netwerk. The obvious solution is to redesign the address format to allow for more nat addresses. Aan het begin van de dag is de kans op regen groot. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Als dat niet goed zit, ga je nat. We spreken hier over address translationer is cumshot geen port translation ter creampie gekomen. De bekendste is het heilige nat zie nat heilige.
BLOND Grote tieten
nat
Er is dus meer sprake van een open verbinding tussen het privaat netwerk en het nat voor deze nat. In tegenstelling tot dynamic mapping blijft een verbinding bestaan totdat de netwerkbeheerder deze verwijdert. Privacy- aars cookiestatement. Laatste artikelen over Carrière. Carl Philip kijkt uit cumshot nieuw raceseizoen. De functionaliteit van nat NAT-router wordt hier Brunette aan de hand van een kort voorbeeld. How the Dyson Bladeless Fan Works.