Amateur

Amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - betrapt

U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Populaire vragen in deze categorie. Ga naar etymologieWiki amateur zn. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Fonetische schrijfwijze [ aː. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Het Amateur ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Amateur is géén waardevol antwoord op de vraag. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag ebony landelijke toppers naar Diever. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Inloggen Van Dale Online. Amateur