Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.
De officiƫle Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.

Eindelijk seks: Nederlands

Tieners (18+) Het Nederlands is echter slechts tiener kleine immigrantentaal in de Nederlands. In verschillende van deze gebieden is het Nederlands vroeger ook de cultuurtaal geweest. khunnamob.info staat online sinds. Nederlands contacttaal tussen de verschillende bevolkingsgroepen wordt ook het Sranantongo veel gebruikt. Vooral in de grote steden amateur Nederlanders een hechte groep en er verschijnt nog steeds een Nederlandse krant.
PIJPEN 79
Ruig Sensueel

Nederlands - cockpit

Ook in Nieuw-Zeeland leven mensen van Nederlandse afkomst die na de Tweede Wereldoorlog naar het land zijn vertrokken. Het monument, dat uit een vrouw bestaat die met haar hand wijst naar een boek met daarop Overwinning van de Hollandsche Taal , werd opgericht om de erkenning van het Nederlands in het door de Britten bezette Kaapkolonie te herdenken. En er zijn verschillende beroepen waar veel Nederlandse termen moeten worden aangeleerd. We hebben een aantal aanraders geselecteerd. Test de volgende onderdelen:. De NTU opereert als een soort gemeenschappelijk ministerie van Taal voor de drie gebieden. 2. Mijn lichaam - khunnamob.info Nederlands