Nederlands

Nederlands

Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.

Betrapt zijn: Nederlands

MILF 343
PLAS SEX 111
Mature Arabisch
[GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands)

Nederlands - Samir

Uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Naast de dialecten die regionaal gebonden zijn, en al dan niet druk staan, bestaan er de zogenaamde sociolecten die bepaald worden door de sociale laag of groep waartoe men behoort of gerekend wil worden. Zie ook Regionale verschillen in het Nederlands Zie Standaardnederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Nederlands in Zuid-Afrika — Erkenning. Specialist in lesmateriaal Nederlands. Meer taalhulp vind je op khunnamob.info. Ook in Nieuw-Zeeland leven mensen van Nederlandse afkomst die na de Tweede Wereldoorlog naar het land zijn vertrokken. Nederlands
Standaardnederlands · Nederlands in Nederland · Nederlands Nederlands België grote borsten Nederlands in Suriname · Verschillen tussen het Nederlands in Nederland, Suriname Masturbatie Vlaanderen · Nederlandse dialecten Hollands · Brabants · Vlaams · Zeeuws · Bdht-klinkerregel. Vlaanderen en Nederland spraken af de Nederlandse taal en haar sprekers voortaan samen te behartigen. Het Zweedse woord voor 'worm' is mask. In Brussel kiezen vele Franstaligen en immigranten nu reeds voor Nederlands Nederlandstalig onderwijs om de taal op die manier onder de knie te krijgen. Intussen is de spelling van het Groene Boekje verplicht gesteld in overheidsdocumenten en in het basis onderwijs. Het Nederlands is Nederlands slechts een kleine immigrantentaal in de V.