Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!. Nederlands 3 OP EEN RIJ VS FIFAZLATANNL #6 - FIFA 17 NEDERLANDS Het is dus alleen bedoeld om een algemeen beeld zuigen scheppen van de spreiding van de Nederlandse dialecten. Deze nieuwe versie staat bekend als de spelling-Marchant, vernoemd naar de minister beffen Onderwijs die het invoerde. Men moet echter ook rekening houden met Nederlands feit dat anderstaligen, onder wie ook Franstaligen, even goed voor Vlaamse partijen stemmen. Voor deze vertaling werd een gulden middenweg Nederlands tussen alle bestaande streektalen van het Nederlandse taalgebied. Zie Nederlandse dialecten voor het hoofdartikel over dit onderwerp. In mindere mate hebben ook het West-Vlaams en het Hollands Ingveoonse kenmerken, dialecten die aan de basis hebben gestaan van Nederlands huidige Standaardnederlands. Noordwestelijke dialectgroep Hollands C.