Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Amateur Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat Amateur Zo kwam Jan van de Marel, die begin Amateur debuteerde op de triathlon Amateur Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig?

Amateur - West sexy

Misschien is je antwoord al gegeven? Zoek woord in Etymologiebank. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Populaire vragen in deze categorie.