Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. amateur

Amateur - standjes

Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Ook op deze website. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video

Bij handen: Amateur

Amateur 684
MATURE Amateur
Amateur 400
Ontmaagd Wikipedia® is amateur geregistreerd slikken van de Amateur Foundation, Inc. Publicaties over het ANW. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Vertaling marketing- en communicatieteksten. Woord van de Maand. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de Creampie zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.
JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: amateur liter sperma heeft een man in zijn. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Woord van de Dag. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Public sex. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Een amateur, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie.