Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Geen resultaat Amateur ' amateur '. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Ik Amateur geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Niet negerlul Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Ieder sex zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Amateur

Amateur - blondje

De Ka is pas vanaf januari volgend jaar te koop, maar voor de echte amateurs komt er eind december een speciale reeks van vijfhonderd stuks First Edition. Type in brontaal geleed. Ook in de database Amateur Arts Fund amateur cine film camera amateur cine film projector amateur cine films amateur films amateur mechanic amateur painter amateur photography amateur radio equipment amateur radio gear amateur radio operator amateur radio receiver amateur satellite amateur service. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Italiaans : amatore   it m.