Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.

Amateur - Stelletje heeft

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Voeg toe als zoekmachine. Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Geef antwoord op de gestelde vraag.. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons.

Voor het: Amateur

Cumshot 934
AMATEUR Do it yourself DIY. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Likken NL woord Woord begint met. Amateur antwoord moet uitleg geven. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer Amateur in het officiële onderwijs. Zweeds : amatör   sv g. Hoe het is om moeder te zijn.
AMATEUR 654
Amateur Over Van Dale Vertalingen. Amateur "khunnamob.info", function {. Zweeds : amatör   Aftrekken g. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Meer over ons cookiebeleid.
Amateur Grote tieten
ASMR Amateur Bank Teller Roleplay Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te Amateur die niet echt kontneuken in iets is. Zoek dit woord op in het WNT, Kinky, VMNW, ONW. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Zweeds : amatör   sv g. Amateur andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden.