Anaal

anaal

Het woord anaal staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' anaal ' herkend door.
anaal [m.b.t. de anus] anal [idem], van latijn anus (vgl. anus). Woordenboek der Nederlandsche taal (WNT) & Middelnederlandsch.
[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Want als dit een rotervaring wordt, betekent dit dat je waarschijnlijk niet te porren anaal voor een tweede keer, en dat zal je vriend wellicht ook jammer vinden. Anders anaal je niet wennen en kan het onaangenaam zijn. Praten over seks en hiv. Volg ons op Instagram. Buitensex over maten en vormen van condooms. anaal

Anaal - moeder

Algemene tips voor anaal spoelen Probeer voordat je gaat spoelen, eerst op het toilet je darm leeg te poepen  Was je handen en gebruik schoon gereedschap Lauwwarm water maakt het spoelen makkelijker en prettiger. Als de kringspier geforceerd verwijd wordt kan er inderdaad wel schade ontstaan. Van falen word je sterker. Te smal — Een van de meest gemaakte fouten is als een man opeens zijn penis erin begint te duwen. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.