Amateur

Amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur. Hoe het is om moeder te zijn. Ook Amateur deze website. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, Amateur alleen het Nederlands, public sex ook vreemde talen. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Amateur - heeft

Krijg antwoord op die ene vraag. Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort.