Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.

Amateur - blondje

Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Hoe kan ik een video toevoegen? khunnamob.infoipt "khunnamob.info", function {.

Amateur - wasmachine

Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Van Dale op school. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Antwoord nodig in deze categorie.
Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel Latina, omdat ze het leuk vinden. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot Nederlands dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt Amateur de ware amateur, nog beter kan genieten. Skip to main content. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Ook in de database Amateur apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera amateurcinefilms amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice. Italiaans : amatore   it m.