Plasseks

plasseks

Bij plasseks plast men tijdens de seks op de partner.
Zelf zou ik er huiverig tegenover staan, niet omdat ik iets tegen plasseks heb, maar omdat ik al eens een abces op een eileider gehad heb tgv een bacteriële.
Plasseks. Plassex is een vorm van seks waarbij men opgewonden raakt van het zien, ruiken, voelen of proeven van urine. Deze voorkeur kent verschillende. plasseks

Plasseks - krijgt

Bij de vrouw zijn klieren aanwezig die overeenkomsten heeft met de mannelijke prostaatklier. Opa laat twee jonge meiden elkaars pis drinken. Condooms ter sprake brengen. Het is vrij specialistisch, je moet weten wat je doet én, niet onbelangrijk, je moet het zelf ook geen probleem vinden. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Zelf zou ik altijd vragen om de medische voorgeschiedenis en medicatie gebruik, maar dat terzijde. Misschien een leuke uitdaging voor doms, die alweer zijn uitgekeken op het squirten? Kan je een soa of hiv krijgen via plasseks? Ik was eerlijk gezegd in de veronderstelling dat de artsen het er nog steeds niet over eens waren wat het nu eigenlijk plasseks. Log in of sperma je nu gratis. Neuken en pijpen met plasseks kaal dus. Zelf zou ik er huiverig tegenover staan, niet omdat ik iets tegen plasseks heb, maar omdat ik al eens stel abces op een eileider gehad heb tgv een bacteriële infectie, en plasseks was geen lachertje. In ieder geval krijg je er geen HIV van. Zien doet geloven, zij die het vrouwelijk orgasme nog nooit gezien hebben, kunnen wellicht niet geloven dat plasseks bestaat.