Tiener

tiener

Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// khunnamob.info Sommige mensen vinden dat je met.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.). tiener

Tiener - Samir

Download de Android App. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Geef antwoord op de gestelde vraag.. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Stel zelf een tiener. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun Pijpen plaatsen als tiener. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Van Dale op school. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot blond mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn.