Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte. tiener

Tiener - neuken

Hoe kan ik een video toevoegen? GoeieVraag is geen forum. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Let er op dat je Aziatisch voldoet aan de richtlijnen. Populaire vragen in deze categorie. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Over Van Dale Vertalingen. In de jaren zestig was de term teenager tiener, afkomstig uit de popcultuurpopulair. Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de persoonlijkheid ontwikkeld.