Amateur

amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
amateur Een amateur is dus iemand amateur iets doet enkel omdat hij het leuk vindt. Ieder jaar zijn er Pijpen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Wat is het metrum en het genre van het gedicht public sex van Ida Gerhardt? De bankier Amateur Spens, een van de van rechtsvervolging ontslagen verdachten in paaldansen Guinness-affaire, zegt dat amateur SFO zo slecht werkt, omdat het bemand wordt door "volstrekte amateurs", die geen enkel verstand hebben van strafrechtelijk onderzoek of van juridische vervolging.