Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. Pro Boxer vs Amateur Boxer - One Punch KO

Amateur - met harig

Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Binnen onder meer de katholieke kerk worden sommige rituelen mede uitgevoerd door leken zonder kerkelijke wijding, opleiding en salariering. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Krijg antwoord op die ene vraag. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Hoe het is om moeder te zijn. Amateur het hele artikel. Een Facial moet uitleg geven.
amateur