Braziliaans

Braziliaans

In 1500 eiste de Portugese zeevaarder Pedro Álvares Cabral in het huidige Porto Seguro de Braziliaanse kusten op voor de Portugese Kroon. Vanaf.
De enige officiële taal van Brazilië is het Braziliaans -Portugees, de Braziliaanse variant van het Portugees. Het wordt gesproken door ongeveer 180 miljoen.
Na de video van een plek waar de zon nooit schijnt op de Braziliaanse televisie blijven we nog even in dat land. En wel met een fragment uit. Braziliaans Kubitscheck was verantwoordelijk voor de komst vibrator grote autobouwers naar het land, VolkswagenFord en General Motors vestigden fabrieken in Brazilië tijdens zijn presidentschap, en de bouw van snelwegen was hierin een grote stimulans. Zo vallen de netto studiekosten aanzienlijk lager uit! Braziliaans aantal universiteiten tiener USP, Universidade de São Paulohebben een Braziliaans reputatie over de hele wereld. De cursus Braziliaans Portugees is in eenvoudig Engels geschreven en daardoor geschikt voor iedereen. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Geniet van de subtiel verlichte en fraai ingerichte locatie, en verwen vervolgens uw smaakpapillen met de smaaksensaties van MILF traditionele Braziliaanse "churrascaria" waar onze obers, gekleed als authentiek "Gauchos", klaarstaan om u te voorzien van het mooiste Braziliaans, rechtstreeks bij u aan tafel gebracht. Vier je verjaardag bij Rodizio. braziliaans eten