Dik

dik

een dik boek - un libro voluminoso een dikke boom - un árbol grueso. Als mensen te veel eten worden ze dik. - Si la gente come demasiado, se engorda.
Kinderopvang Dikkie & Dik vindt het belangrijk dat de baby's en dreumesen zich kunnen ontwikkelen in een veilig en vertrouwde omgeving. De groep heeft de.
Bijvoeglijk naamwoord. dik. een naar verhouding grote dwarsdoorsnede hebbend. Zij had erg dikke benen. de genoemde dwarsdoorsnede hebbend. Didou Parisien - Waw Waw Dik Blonda - Remix DJ SLIMOU 2016
dik Ga naar etymologieWiki dik bn. De maaltijden en tussendoortjes nuttigen we altijd gezamenlijk. Frans : grand   fr. Dat kan variëren van Nederlands op de bank een dik lezen, liedjes zingen of een spelletje Kiekeboe spelen, tot buiten rennen en fietsen. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig dik Willekeurig NL woord Woord begint met.

Dik - wijf

Dit uit zich in de kleurrijke, warme en huiselijke omgeving waarin kinderen worden uitgedaagd om te spelen en plezier te hebben met elkaar in een rijke speelleeromgeving. De Driestam Spilcentrum De Driestam. Hoe het is om moeder te zijn. Spaans : grueso   es. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. De kinderen hebben alle ruimte om te ontspannen in een wipstoel of met een boekje op de bank, te spelen op het speelkleed, te klauteren op een klimtoestel of te knutselen aan tafel.