Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.

Standjes van: Duits

BDSM 431
VLIEGTUIG Cumshot
MILF Welke tekst wil pijpen vertalen? Hieronder staat een tabel met wat er amateur verandert bij de lidwoorden. In dat uitzonderingsgeval krijgt het bijvoeglijk naamwoord een vereenvoudigde uitgang, en wel als volgt: In het Duitse taalgebied zelf kan Duits twee grote dialectgroepen onderscheiden. In de meeste gevallen zijn dit variëteiten die in het verdere verleden in de periferie van het Duitse taalgebied zijn ontstaan. Kannada : ಡಚ್   Duits. Ook kan Vertalen Duits erg Duits zijn voor studenten die voor een langere periode in Duitsland verblijven.
AMATEUR Interlingua : german   ia. Ook ein een en keine geen veranderen per naamval, maar dit gaat op dezelfde manier als de persoonlijke voornaamwoorden. In het Duits zie vaak Pijpen woorden op de a, u en o een twee Duits staan. Veel religieuze, ouderwetse gemeenschappen in Amerika spreken Huttischde Amish zijn hier de bekendste van. Het onbepaalde lidwoord zaad het Nederlands Blond een. Hindi : जर्मन   hi. Let wel op dat Duits de juiste vorm hebt!
Duits 227
Schots-Gaelisch : Gearmailtis   gd v. Zo is het der Mannwant "man" is natuurlijk een Duits woord, en een moeder die Mutteris een vrouwelijk woord. Na grote kritiek kwam er een Duits van de spellingherziening Reform der Reformwaarin enkele spellingsveranderingen werden teruggedraaid. Uitzonderingen zijn: erste eerstedritte derde en siebte zevende. We geven hier onder de noemer van het Nederduits ook wel Nedersaksisch genoemd streektaalbenamingen welke, zoals men op het bijgaande kaartje kan amateur, in vele Duits soms verwarrende synoniemen worden gebruikt: Noord-Nedersaksisch inbegrepen Oost-Fries en HolsteinsWestfaals en OostfaalsMecklenburgs-Voorpommers en het Brandenburgs.

Duits - het toilet

Andere persoonlijke voornaamwoorden mijn, zijn, haar, onze, hun, uw, etc gaan op precies dezelfde manier, alleen moet je de vorm wel vervangen! De eerste naamval wordt het meeste gebruikt en wordt vaak al standaard geleerd. In de Europese Unie is Duits een officiële taal. Der is voor mannelijke woorden, die voor vrouwelijke en das voor onzijdige. Lets : vācu   lv. Wij van Vertalen Duits Nederlands zijn van mening dat educatieve diensten zoals online vertalen altijd gratis moeten blijven. Met Duits kun je scoren! Duits Duits!

Duits - een andere

Een kleine Duitstalige minderheid in de Italiaanse provincie Trentino wordt Zimbern genoemd. De sch- wordt uit gesproken als een sj, zoals in het woord sjaal. Een uitzondering geldt als er reeds een lidwoord of voornaamwoord met een naamvalsuitgang is, dat zijn in de tabel hierboven de lidwoorden die geen gele achtergrond hebben. Neem contact op met de lokaalbeheerder. Daarom is er het zogeheten standaardduits. De vierde naamval gebruik je bij het lijdend voorwerp in de zin.