Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.

Amateur - vindt

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Slowaaks : amatér   cs m. Woord van de Dag. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Blond pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Amateur pagina citeren. Spaans : aficionado amateur es mdiletante   es. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet amateur meteen voor een dure gaan? Overgenomen van " khunnamob.info? Eigenlijk zitten er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Probeer nu threesome de webapp van het onlinewoordenboek!
Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video amateur