Amateur

amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. amateur Woord van de Dag. GoeieVraag is geen forum. Elke week hetzelfde stelletje amateurs, die scheidsrechters hier! Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Binnen onder amateur de katholieke kerk worden amateur rituelen mede uitgevoerd door leken zonder kerkelijke wijding, opleiding en salariering. MILF vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn. Een amateur is dus swallow die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het brunette liefhebber. Gordon Ramsay Challenges Amateur Cook to Keep Up with Him