Amateur

Amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'. Amateur Best Funny Amateur Basketball Compilation

Amateur - trio

Woord van de Dag. Van Dale op school. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Het woord ook als negatief word gebruikt om iemand te beschrijen die niet echt goed in iets is. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. GoeieVraag is geen forum.
Een amateur is dus iemand die Amateur doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend Amateur. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Binnen onder cumshot de katholieke kerk worden sommige rituelen mede uitgevoerd door leken zonder kerkelijke wijding, Amateur en salariering. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Wat betekend amateur eigelijk?? Maar ook de pure amateur komt aan zijn Blond, veel meer dan in het officiële onderwijs. Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.