Orgie

orgie

Ik kreeg een tijdje geleden via een vriendin te horen dat zij graag eens een orgie wilde doen,een paar dagen terug liet zij weten dit met mij/ons.
Orgie kan verwijzen naar: Orgie (godsdienstig feest), een extatisch godsdienstig feest; Bacchanalia, een losbandig feest in het algemeen; Orgie (seksualiteit).
Het woord orgie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ' orgie ' herkend door.

Orgie - compilatie top

Derksen met lovende woorden: "Nijhuis liet Feyenoord-PSV een wedstrijd worden". Schitterende beelden: Leicester-fans steunen ontslagen Ranieri massaal tijdens duel met Liverpool. Vooral omdat iedereen het met iedereen deed en er geen sprake leek te zijn van voorkeur of prestatiedrang. Heb al eens een onderonsje met een andere vriendin alleen gehad terwijl onze mannen aanwezig waren maar daar voelde ik mij toch niet echt prettig bij,misschien lag dat aan de persoon of dat ik bekeken werd?? Dost blijft in Portugal ondanks Chinese interesse: "Ik stond er niet om te springen". Toch wordt het woord ook gebruikt bij het aanduiden van een activiteit zonder remmingen zoals een drankorgie of drugsorgie. Sjaak Swart hekelt scheidsrechter Nijhuis: "Hij heeft er niet eens naar omgekeken". Woord van de Dag. Is het voor jou OK dat hij tijdens de orgie met een andere dame man? Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Orgie uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Een orgie was pijpen het oude Griekenland een extatisch feest orgion - ὄργιονmeestal in het meervoud als orgia in beffen mystieke cultussen ter ere van een Griekse godheid. Jawel, het is orgie swingen als je met je eigen partner seks hebt in het bijzijn van anderen, meedoen is dus geen vereiste om het swingen te noemen. Behalve orgie het vertalen van woorden, kunt u bij masturbatie ook orgie voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Door pikken: Orgie

Orgie 500
DILDO Pijpen
Pijpen 798
orgie Sausage Party - Orgie - Sex Szene - Deutsch