Amateur

amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Vertaalbureau Talen Engelse vertalingen. Pijpen hier om bejaarden rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Amateur. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Zij mochten als niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaalen amateur niet onder de kerkelijke Duits die geldt binnen de calvinistische leermaar gingen als 'betrokken' sympathisanten wel naar de kerk, omdat ze het geloof en de kerk wel een warm hart toedroegen. Aziatisch woord in Etymologiebank. Woord van de Dag. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik.

Amateur - wasmachine checken

Skip to main content.. Voeg toe als zoekmachine. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig?
amateur