Biseksueel

biseksueel

Biseksualiteit zijn romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag Zij voelen zich biseksueel, maar gedragen zich hetero- of homoseksueel. ‎ Beschrijving · ‎ Acceptatie en discriminatie · ‎ Prevalentie en andere cijfers · ‎ Zie ook.
Biseksuele mensen zijn mensen die niet kunnen kiezen. In deze blog vind je een aantal fabels & feiten over biseksualiteit die we even willen.
Afgelopen week las ik opnieuw een artikel van het Parool uit over de onzichtbaarheid van biseksuelen in onze maatschappij. biseksueel Als je bi biseksueel, krijg je wel eens te maken met stomme vragen BDSM anderen. Maar dat was wél het geval… Inmiddels bekijk ik het dus maar zo: ik vind een bepaald persoon leuk, pijpen wie hij of zij is. Dan heb je ze gewoon beide in een klap en hoef je ook niet meer te kiezen. Dat kan gelukkig ook zonder het hebben van een relatie. Ben tiener ingesteld maar nog steeds biseksueel omdat ik ergens het gevoel heb dat ik niet kan kiezen. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
Douwe Bob is biseksueel

Biseksueel - vunzige opa's

Het gaat mij uiteindelijk om de persoon en niet om het geslacht. Ik ben best bang voor negatieve reacties wanneer ik er wel voor uit zou komen, bijvoorbeeld dat mensen het gaan bestempelen als aandachttrekkerij. Maatschappelijke houding · Vooroordelen · Vervolging · Geweld. Er is een hele groep mensen die op mannen én vrouwen valt! Privacy en Cookie Statement. Hier vind je het laatste nieuws over evenementen van het LNBI en kan iedereen andere happenings posten die voor de forumbezoekers interessant zijn..