Mollig

mollig

1) zacht en met ronde vormen vb: de baby heeft mollige handjes (2) een rijke, ronde en volle wijn (3) Let op: Spelling (deels) uit [bijvoegelijk.
Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ' mollig ', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.
Betekenis ' mollig '. Je hebt gezocht op het woord: mollig. mol·lig (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) aanvoelend en niet hoekig van omtrek en lijnen.

Mollig - Nicky

Ook op deze website. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met... Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. DJ Mollig - It's time to ROOR

Mollig - het

Klik hier om te rijmen op ' mollig ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Copyright © khunnamob.info, unless otherwise noted. Voorbeeldzinnen voor "mollig" in het Engels. Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies.
mollig