Standje 69

standje 69

Soixante-neuf (van het Frans → negenenzestig), 69, of ook wel standje 69 genoemd, is een seksuele positie, waarvan de houding met het getal 69 al is.
Het standje 69, ook wel soixante-neuf houding genoemd, is een standje waarbij de partners elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen.
Toch gruwelen veel mensen van een standje 69 op je 'Onnodig', vinden deskundigen. Hellen Mirren, onder meer bekend van de films. Bounty & Standje 69 - NFS Most Wanted Road To 69 Deel 1
standje 69

Standje 69 - vunzige

Nog beter is om het voor te stellen als je partner al geil is door de orale bevrediging die jij aan het geven bent. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit. Liggend naast elkaar kan prettiger zijn voor beide partners. Van zo dichtbij is het erg gemakkelijk om helemaal in elkaars genot op te gaan. Je kunt ook het ijzer smeden als het heet is. Let op de ademhaling en bewegingen van je partner. Als er behoefte aan bestaat kan de vrouw de anus van de man ook eenvoudig stimuleren.