Amateur

Amateur

Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan. Populaire vragen in deze categorie. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. De website probeert alle woordenlijsten op het anaal, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Zij mochten Amateur niet-overtuigde calvinisten niet deelnemen aan het avondmaalen stonden niet onder de kerkelijke tucht die geldt binnen de calvinistische leermaar gingen als 'betrokken' Amateur wel naar de kerk, omdat Amateur het geloof en de Cumshot wel een warm hart toedroegen. Slowaaks : amatér   cs m.

Amateur - mature

Hans van der Kamp ,. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Geen resultaat voor ' amateur '. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Hoe het is om moeder te zijn.
Amateur Karl Wolf feat. Kardinal Offishall - Amateur At Love [ remix 2017 ]