Biseksueel

biseksueel

De vereniging probeert de belangen van biseksuelen in Nederland, en zo mogelijk in internationaal samenwerkingsverband, te behartigen.
Biseksualiteit. Biseksueel? Je bent niet de enige. Er is een hele groep mensen die op mannen én vrouwen valt! Deze mensen noemen we bi. Check hieronder.
Biseksualiteit zijn romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag Zij voelen zich biseksueel, maar gedragen zich hetero- of homoseksueel. ‎ Beschrijving · ‎ Acceptatie en discriminatie · ‎ Prevalentie en andere cijfers · ‎ Zie ook. biseksueel

Biseksueel - trio pret

Ik weet niet wat ik voel? Net zoals iedereen, ongeacht de seksuele voorkeur, zijn er biseksuelen die misschien wel eens vreemd zijn gegaan, maar net zo goed trouw kunnen blijven aan één persoon. Op dit moment ben ik happy met een man, maar ik heb ook relaties gehad met vrouwen. Of het geeft een gevoel van compleet zijn, door het met beide seksen ervaren te hebben. Je plek delen — themadag voor vrouwen die hun man delen. Zoveel mensen hebben mij inmiddels gevraagd of ik biseksueel ben.. Ze weten niet wat ze willen, dus ze snoepen maar een beetje van beiden.
Maar dan nog is nog niet Nederlands biseksueel ook meteen polyamoreus. Trek je er dus niks van aan. Laatste bericht door Linde. Biseksualiteit is biseksueel fase voordat je gay wordt en andere onzin. Laatste bericht door Leej. Hoeveel mensen zijn bi?