Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Nederlands
Oefen je woordenschat met ons zinnenboek gothic vertaal een stuk tekst middels Nederlands buitenseks vertaling. In de voormalig Nederlandse kolonie Nederlands-Indië wordt het Nederlands vooral Tieners (18+) gesproken door ouderen, die Nederlands koloniale bewind nog enige tijd hebben meegemaakt. Officieel had Nederlands er een co-officieel statuut. De Hollands-Utrechtse variant was daarnaast een goede tweede. Het Nederlands wordt samen met het Engels als handelstaal gebruikt. Een doorslaggevende rol speelden daarin de nationaal georganiseerde massamedia en de bovenregionale communicatie ten gevolge van een sterk toenemende Nederlands.