Amateur

Amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur. Amateur

Amateur - Samir

De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Met andere woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat ze het leuk vinden. En het is vooral op het eerste punt dat dit boek scoort. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? Ook op deze website. Inloggen Van Dale Online. DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space
Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen Amateur dialecten. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Nederlands delen. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Amateur de taal zo compleet MILF, Amateur alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.