Amateur

Amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Amateur Ga naar etymologieWiki Amateur zn. Misschien is je antwoord al gegeven? De website probeert alle woordenlijsten op het internet, Cumshot en klein, Amateur te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en Belgiƫ. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie Amateur Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. Krijg antwoord op die ene vraag.