Amateur

amateur

Vnnl. amatuer “een beminder” Mussem], amateur 'liefhebber' Hofman]; nnl. amateur 'kunstvriend' Weiland], 'niet-beroeps vakman'.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Karl Wolf - Amateur At Love ft. Kardinal Offishall I Music Video

Amateur - lesbiennes

Vertaling marketing- en communicatieteksten. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Inloggen Van Dale Online. Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. amateur Misschien is je antwoord al gegeven? Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Eigenlijk amateur er twee aspekten aan de besproken komposities: de inhoud en de appreciatie. Een antwoord moet uitleg geven. Spaans : aficionado zwanger es mdiletante   es. De lange afstandwedstrijd in Diever trok zaterdag veel landelijke toppers naar Diever. Amateur Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen.