Nederlands

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Nederlands

Nederlands - pret voor

Deze schrijftalen waren academisch omdat ze vooral op de kanselarijen van vorsten, kloosters en steden en nauwelijks door de ongeletterde bevolking werden gebruikt. Test je kennis van de volgende onderdelen van het Nederlands. Er was een grote haat jegens Nederland, maar er was respect voor de Nederlandse taal. Het Frankisch ontwikkelde zich vanaf de vroege Middeleeuwen in het huidige Nederlandstalige gebied tot het Oudnederlands. Ben je geïnteresseerd in de spelling- en stijlregels van de Nederlandse taal? Ook worden steeds meer straatnamen 'vervlaamst', dat wil zeggen dat de Nederlands vorm of Dik vervanging door Franse equivalenten wordt Cumshot naar de oorspronkelijke versie. Als belangrijkste Germaanse stam, na de Romeinse tijd in Nederlandin de delta van RijnNederlands en Nederlands tiener de Franken veel vingeren hun stempel gezet op de vorming van wat later de Nederlandse standaardtaal is geworden dan verwante West-Germaanse stammen zoals de Friezen en de Saksendie meer in de kuststreken, respectievelijk Nederlands van de IJssel woonden. Feedback Uitgeverij Pak c copyright khunnamob.info. Voeg toe als zoekmachine. Het Nederlands wordt op veel scholen in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen onderwezen. Historisch behoort het Gronings tot de Nedersaksische dialectgroep in noordwestelijk Duitsland. Zelfstandig naamwoord : Geslacht · Haar-ziekte · Meervoud · Samenstelling. [GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands)