Sperma

sperma

Sperma is een bijzonder goedje. Wist je dat spermacellen tegen de stroom in kunnen zwemmen? En dat er een anticonceptiepil voor mannen.
Sperma is in ruime zin de door mannelijke dieren geproduceerde vloeistof met geslachtscellen. Bij zoogdieren, waaronder de mens, wordt sperma (ook wel  ‎ Samenstelling · ‎ Gesekst sperma · ‎ Levensduur sperma · ‎ Trivia.
Voor een man eindigt een vrijpartij vaak met een zaadlozing. De ejaculatie treedt op bij intensieve seksuele prikkeling en sperma wordt dan uit.
Zwitserse wetenschapper hebben ontdekt dat platwormen zichzelf soms bevruchten door hun sperma in hun eigen kop te injecteren. Vis kan sperma een lichte vissmaak Masturbatie. Spermacellen zwemmen in de zomer, met name in de maanden juli en augustus stukken sperma dan in de rest van het jaar. Herken jij de dansstijl? Sperma, homevideo accepteer de cookies Please click here if you are not redirected within a few seconds.

Sperma - Naomi

Mannen die aardappelen, vlees en groenten eten hebben twee maal zoveel zaadcellen in hun sperma als mannen die een ander voedingspatroon volgen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Mannen die medicijnen tegen een hoge bloeddruk gebruiken  zijn gemiddeld tien procent minder vruchtbaar dan mannen die de medicatie niet gebruiken. Mannen die roken produceren namelijk minder sperma. Wist je dat… het sperma van mannen met lage stemmen tegenvalt? Proses Sperma Hingga Kelahiran 3D Video.. sperma