Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.

Tiener - moeder

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. GoeieVraag is geen forum. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Klik hier om te rijmen op ' tiener ' in het Van Dale Rijmwoordenboek.. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Wat is de betekenis van de tiener gedichten van Rogi Wieg? Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor vingeren belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Hoe kan ik een video toevoegen? Geef antwoord op tiener gestelde vraag. Niet aangemeld Nederlands Bijdragen Registreren Aanmelden.
Stromae - carmen tiener