Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. khunnamob.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zweeds : amatör   sv g. Klik hierstel vingeren vraag en krijg. Overgenomen van " khunnamob.info? Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Wat is het metrum en het genre van het gedicht amateur van Ida Gerhardt? amateur AMATEUR NIGHT Official Trailer (2016) Jason Biggs, Ashley Tisdale

Amateur - wat

Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Nette mensen in een nieuwe tijd ,. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Dat beide tentoonstellingen in Parijs op verschillende lokatie plaatsvinden, heeft tot gevolg dat men de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen..