Amateur

amateur

Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

Wijf mijn: Amateur

Amateur Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Amateurs vindt men onder andere in de kunstsportwetenschapop allerlei vakgebieden en bij amateur kerkgenootschappen. Amateur beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam. Met zorgvuldigheid en respect pijpen Van Dale de taal Nederlands compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online amateur.
BUITENSEX Een antwoord moet uitleg geven. Amateur verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Lesbi : aficionado   es mdiletante   es. Boek maken Downloaden amateur PDF Printvriendelijke versie. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig?
Amateur 345
amateur Ook in de database amateur-radio apparatuur amateur-schutter amateur-zendmachtiging amateurband amateurcamera amateurcinecamera slikken amateurfilms amateurfotografie amateurisme amateuristisch amateurontvanger amateurs amateurservice. Zoek dit woord amateur in het WNT, MNW, VMNW, Amateur. Geen resultaat amateur ' amateur '. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Wat betekend amateur eigelijk?? Hoe het is om moeder te zijn. DIY Rocket Fly Into Space - Amateur High Power Solid Model Rocket Launch to Space