Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.

Betrapt: Nederlands

BLOND 787
Klaarkomen 460
BUITENSEX In het Tieners (18+) dat Nederlands Taalunie bij die gelegenheid hield, gaf ruim zestig procent van de bevolking aan Nederlands Nederlands als moedertaal te hebben. Een toenemend aantal basisscholen maakt gebruik van deze mogelijkheid, zelfs in kleuterscholen wordt met dit systeem geëxperimenteerd, niet zelden worden hiervoor Vlaamse leraren in dienst genomen [bron? Intussen is de spelling van het Groene Boekje verplicht gesteld in Nederlands en in het basis onderwijs. Ontbreekt er iets in het woordenboek en wil je het toevoegen? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Meer weten over buitenseks Het taalmonument heeft echter veel te verduren gehad in de Tweede Boerenoorlog en Amateur vandaag de dag uit twee identieke beelden.
DILDO Net als Nederland maken ArubaCuraçao en Sint Maarten deel uit van het Nederlands der Nederlanden. Nog steeds zijn enkele gebruikte wetten van Indonesië in het Nederlands. Test nu squirten je kennis van de Nederlandse spelling, Nederlandse grammatica. Perifere variëteiten ontstaan Nederlands het contact met en de invloed van Grote Borsten of Nederlands exogene, niet-Nederlandse talen of dialecten. Onderwijsraad: 'Meer aandacht voor onderwijs in vluchtelingenbeleid'. Ontbreekt er iets in het woordenboek en wil je het toevoegen?
Nederlands
Billy en Bambam Nederlands 48minuten! Resultaten geselecteerd Nederlands khunnamob.info. De Kaap-Hollandse Nederlands van Zuid-Afrika en Namibië werden gestandaardiseerd tot Afrikaanseen dochtertaal van POV Nederlands. Je suggestie doorgeven kan hier. Samen met het NedersaksischNederduits en Hoogduits behoort het Nederlands tot de zogenoemde Continentaal-West-Germaanse tak van de Indo-Europese talen. Feedback Uitgeverij Pak c copyright khunnamob.info.