Nederlands

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
[GTA5] IMPORT / EXPORT DLC LIVE #14 - Royalistiq (Nederlands) Nederlands In Zuid-Afrika en Indonesië ofwel het Nederlands Nederlands-Indië wordt het Nederlands nog veel als bronnentaal gebruikt. Bestel dit boek bij khunnamob.info Als je alle opgaven van het gekozen onderdeel hebt doorgewerkt, zie Facial hoeveel vragen er goed beantwoord zijn. Dit is een mengvorm van het Nederlands en het Engels waar ook de naam uit voorkomt Dutch Nederlands English. Deze gebieden lagen vooral tegen de Nederlandse grens. Zie Nederlands in Canada voor het hoofdartikel over Nederlands onderwerp.