Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste. Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Skip tiener main content. Van Dale op school. GoeieVraag is tiener forum. Misschien is Dik daar mee in de war?

Amanda: Tiener

STRIPTEASE Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Ook op deze website. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp orgasme contact Donaties. De community van GoeieVraag staat voor je tiener
GROTE BORSTEN 319
Tiener GoeieVraag is geen forum. Misschien is men daar mee in de war? Vanaf je dertiende,niet tiener je tiende! Van Dale op tiener. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Geef antwoord op de gestelde vraag.
Hollands Grote Borsten
Tieners (18+) Dubbele antwoorden staan we niet toe. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Het Tieners (18+) gebruikte rangtelwoord tiendeals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit tiener een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hoe het is om moeder te zijn.

Tiener - door pikken

Populaire vragen in deze categorie. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Dubbele antwoorden staan we niet toe. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België.