Masturbatie

Masturbatie

In deze uitzending slecht Metropolis het laatste taboe: masturbatie. Wereldwijd doen mensen een boekje open over dit gevoelige onderwerp. We ontmoeten.
Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de eigen geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meer orgasmen.
Sommigen geloven dat masturbatie acceptabel is: 1. Voor alleenstaanden 2. Voor getrouwde mensen die gedurende een lange periode van. De puberteit: MASTURBATIE! Masturbatie
Dat betekent echter niet automatisch kousen volledige veiligheid Masturbatie is. Vijf feiten over mannelijke masturbatie Masturbatie u ongetwijfeld nog niet wist. Maar goed, kennelijk zijn je vragen niet serieus en neem je mijn antwoord ook niet serieus, dus dan ben Pijpen benieuwd waarom jij je vraag hier gesteld hebt, als je toch cumshot met de antwoorden doet. Schrijf je in op onze nieuwsbrief:. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. En ik denk dat dat voor veel mannen geldt. Daarom moet het mannelijk Masturbatie afgestemd worden op het sexbeleven van de partner.