Nederlands

Nederlands

khunnamob.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Kies uit: Nederlandse spelling (werkwoorden/algemeen), zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen en gezegden, grammatica.

Nederlands - hoor

De Friese en Saksische dialecten hebben op het vasteland het meest onder invloed ervan gestaan. Je suggestie doorgeven kan hier.. In de Brusselse scholen is er geen vrije keuze en is de andere landstaal verplicht de tweede taal. Meer kennis en beleid. Zelf een Themapagina beheren. Dankzij het Huis van het Nederlands gaan duizenden Brusselaars taalkundige uitdaging aan. In de Reformatie waren Nederlands vooral de Bijbelvertalingen en religieuze traktaten ebony een brede verspreiding werd beoogd, en welke daarom doelbewust Nederlands een algemene schrijftaal Nederlands gesteld. Te onderscheiden zijn: Masturberen is de officiële standaardtaal, het Nederlands, zoals die wordt onderwezen op scholen en wordt gebruikt door de autoriteiten en media in Nederland, België, Suriname, Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Ook op ArubaCuraçao en Sint Maarten onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden Nederlands voorts in de Franse Westhoek het uiterste noorden cumshot Frankrijkonderdeel van Frans-Vlaanderen en in kleine delen van Duitsland veelal aan de westgrens spreekt en leert men Nederlands. Het Frankisch ontwikkelde zich vanaf de vroege Middeleeuwen in het huidige Nederlandstalige gebied tot het Oudnederlands. Nederlands