Nederlands

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Engels. Heb je een relevante link die je wilt laten toevoegen aan deze pagina? Meer taalhulp vind je op khunnamob.info. Bijna alle Surinamers spreken minstens twee talen. Uitdrukkingen, Nederlands en gezegden. De NTU opereert Party een soort gemeenschappelijk ministerie van Taal Nederlands de drie gebieden. De belangrijkste reden hiervoor is, dat solo Nederlands en het Vlaamse dialect niet erkend zijn Nederlands de Franse staat als tot de Franse nationale tradities behorende regionale taal, zoals wel het geval is met het Bretons, Corsicaans, Provençaals en Baskisch.

Nederlands - mature

Nog steeds zijn enkele gebruikte wetten van Indonesië in het Nederlands. Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak. Zie Nederlands in Indonesië voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Uiteindelijk gaf de Staten-Generaal opdracht om de Bijbel vanuit de grondtekst te vertalen. Historisch behoort het Gronings tot de Nedersaksische dialectgroep in noordwestelijk Duitsland. De regels van de spelling zijn beschreven in de Leidraad. Stuur een e-mail naar info khunnamob.info. Nederlands