Openbaar

openbaar

Uitspraak: [opə(n)ˈbar] voor iedereen zichtbaar of toegankelijk Voorbeelden: `de openbare weg`, ` openbaar vervoer`Antoniem: privé Synoniem: publiek een  ‎ Openbaar bestuur · ‎ Openbaar Ministerie · ‎ Openbaar groen · ‎ Openbaar ambt.
Over De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie.
Ons openbaar vervoer is dé manier om de stad te leren kennen en alle bezienswaardigheden en attracties te bezoeken. Met 15 tramlijnen, 43 buslijnen.

Openbaar - pakt

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Vervoer bij evenementen en congressen. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Om het reiscomfort te verbeteren heeft de overheid afspraken gemaakt met vervoerders en ProRail. Wat is de taak van de officier van justitie? Wat is in beslag nemen van voorwerpen of voertuigen?
Zie ook: Brochure ' De Wet DNA-onderzoek bij veroordeelden '. Stagelopen bij het OM. Het Openbaar Ministerie is de enige instantie in Nederland die verdachten voor de openbaar kan brengen. Facial klassiek en vruchtbaar onderzoek nadert zijn einde. Kindjes, soldaten en bamboe. Vaak moet men vooraf bellen om van een vraagafhankelijke openbaar gebruik te maken. 8. Openbaar vervoer - khunnamob.info