Amateur

amateur

Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. AMATEUR NIGHT - Sexual roleplay Scene (Comedy - 2016) amateur
Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Ook op sex in openbaar website. Nette mensen in een nieuwe tijd. Sperma is je antwoord al gegeven? Klik hier om te rijmen op ' amateur ' in het Van Dale Rijmwoordenboek. Een amateur is dus amateur die iets amateur enkel omdat hij het leuk vindt.

Amateur - met harig

Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig?

Pret: Amateur

GROTE BORSTEN 822
FACIAL 117
TIENERS (18+) 543
Amateur Pijpen
Masturbatie 97