Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. Mike Tyson Amateur Tribute HD

Het: Amateur

BRUNETTE Pornstar
Anaal Sperma
NEDERLANDS Masturbatie

Amateur - (19)

Klik hier , stel je vraag en krijg. Ook op deze website. Voor waarnemers op een relatief noordelijk gelegen locatie als Nederland wordt de pret gedeeltelijk bedorven doordat Mars vrij laag boven de horizon staat. Ook op deze website. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Amateur

Amateur - Amanda Klara

Hoe het is om moeder te zijn. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt.. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als amateur tussen de professionals won in Diever. Een antwoord moet uitleg geven.. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Over Van Dale Vertalingen.