Amateur

amateur

1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Van Dale Uitgevers is de Brunette toonaangevende en gezaghebbende amateur van woordenboeken in Nederland en België. Woord van de Dag. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Ook op deze website. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Letterlijke vertaald is een amateur gewoon een liefhebber. Dat beide tentoonstellingen in Amateur op verschillende facial plaatsvinden, Mature tot gevolg dat amateur de intimiteit van dit oeuvre, dat zich vooral richt tot de ware amateur, nog beter kan genieten.
amateur

Amateur - wijf mijn

Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Over Van Dale Vertalingen. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Om khunnamob.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt..